Az én kuckóm
Az én kicsi kuckóm
Lakója csak egy ágy s egy szekrény
Virágok, polc s persze néha én
Ebből áll a kuckóm-a szerény
Ha végre, végre hazaérkezem
S lakóimnak szépen beköszönök
Bár nincs ki nekem visszaköszönne
Hogy vagy Te nekem-köszönöm Istenem
Nehezen találtunk egymásra
S nem is volt oly sok a pénzem
Pedig bizony nem volt olcsó az ára
Segítségemre sietett barátom, volt feleségem
Az én kuckóm Te jó hajlék
Óvlak, szépítlek, vigyázok Rád
Én még azért egy társat várnék
Hogy együtt vigyázzunk majd tovább Rád
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.