Egy fura szerkezet
Van egy érdekes fura kis szerkezet
Mely minden nap maga elé leültet
A mérete egészen apró és óriási is lehet
Nélküle már nem tudod elképzelni az életet
Általában már minden lakásban ott van
Már napi társad a jóban és a rosszban
Emlegetik már úgy is Ő egy családtag
De amit nyújt egyre kevesebb az az adag
Miről is beszélek Nektek itt most én
Hisz Ő már rég van a Föld kerekségén
Hozzánk sajnos csak az utóbbi ötven évben jutott
Akkor az életünkbe egy kis színt is hozott
Ugye eddig olyan titokzatos voltam
Hogy nem árultam el az Ő nevét
Nyolc kistestvére is van még azt se mondtam
De rájössz ha azt mondom kapcsold be a tévét
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.