S mind csupa látvány...
S mind csupa látvány ami van
S látszik a fényben szüntelen
S mint csupa látvány s pont olyan
S mint csupa fény és másmilyen
S mint csupa fény és pont olyan
S mint csupa éj és másmilyen
S mind csupa fény is ami van
S látszik az éjben szüntelen
S mind csupa éj is ami van
S mint csupa fény és másmilyen
S mint csupa éj és pont olyan
S látszik a fényben szüntelen
S mind ugyanaz s mint másmilyen
S mint ugyanaz s más szüntelen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.