város a díványon
hogy még sincs rá eleven isten
aki megesküdjön
hagyom.
esküszöm én majd holnap elhagyom.
sikít. fényes térd.
hagyom.
hallod ahogy menekül? karácsony.
sült zene. szájfény.
hagyom.
emberül pár pillanatig rád
gondolok. ezüstülsz.
hagyom.
város a díványon hullik szét
neon erezete.
halál.
felkapcsolom a téli égőket,
aranyosodom.
kilépek a gyanús fényből, sötét
márka az üvegen.
egyszer összekapaszkodunk Eszter-
láncba. hullik szét a
párna
a város ahogy a díványra ülsz.
hagyjad
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.