Vitorla
Csónakot látok,és rajta vitorlát
Egy nagy betűt ír le, vé betű formát
Emlékek rohanják,és a sirályok!
Vitorla hajóját, nem érheti átok!
Mindentől távol,ami csak valód
Fürdik a fény, és túl messze a hold!
Ujra jön az este, én ezt szeretem
Ez az én világom, él a szerelem!
Túl a mólón, tükörként síma a víz
Csillag fénye benne, engem vízre hív!
A Hold fénye, a hajnalra vigyáz
Néhány kikötő, még reám is vár!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.