Kör közepén
Hatalmas tér!
Szinte rám zuhan, színtelen terhével
Találtam kiutat, rőt, lámpa fényével!
Haladok félve!
Talán, nem körbe körbe!
Szeretnék megérkezni
Feléd, túl messze kell menni!
Hallom a csendet!
Mindig, ez a hely, hol állok
Nyomortól súlytott, rossz , átok!
Meddig tart-e gyengeség?
Ragaszkodásom, nem elég?
Lehetetlen állapot!
Jajj,lassan meg szokom!?
Mégsem lehetsz, a kedvesem?!
El múlt,mi nem volt, sohasem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.