Így volt!
Plakátot néztem
Valaha régen!
A kislány állt, az árvalányhaj tengerében
Kezére, kék pillangó szállt le, éppen!
Kis patak, hűs víze, csendesen csobogva
Fut a verőfénnyel, versenyző folyóba!
A gyermek, lehet, van vagy úgy, öt éves?
Nap járta hajában, fények kergetődznek
Huncut szemével, a pillangót figyeli!
Észre sem vette, azt, hogy látja valaki
Szép az arca, derűs a mosolya
A pillangó elszállt, véget ért , a csoda!
Itt maradt emléke, az árvalányhajban
Mindenki láthatta, a plakát muzeumban!
Elnézném én is, a gyönyörű élményt!
Ehhez , a látásom, már halott teremtmény!
Ezt a néhány képet, az agyam szülte
Erre a Világra, kezem segítette!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.