Szeretlek
Fekszem, még alszom, de látom
az álmom!
Remegő kezemmel, blúzodat
bontom.
Hagyom, hogy a lábad, körém
fonódjon.
Tested, édes ízét, érzem az
ajkadon!
Szeretlek!
Keresem a holdat, csillagos az
éjjel.
Korbácsol a vágyam, vad
szenvedéllyel.
Csókolom a melled, és karcsú
nyakadat.
Fátyolként borul ránk, ujra a
pirkadat.
Szeretlek!
Huncut lényedet,Te benned
kutatnám!
Forrongó ölednek, rejtett
alagutján!
Szálljunk együtt, a szerelem
szárnyán!
Új ölelés felé, s titkokats
sikítnál!
Szeretlek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.