Ha keringenék a Föld körül,
okoznék egy pici dagályt.
épp csak akkorát, hogy
észrevegye Janka.
megállna a parton,
felnézne, és kuncogna magában,
mivel csak ő tudná, miért
érte el egy hullám a lábujját.
és felelné, ha kérdezné a mamája,
mit bámul:
á, csak a Hold túloldalát.