Zsiráf
A zsiráf Európa nagyobb városaiban
sűrűn előforduló - a skorpió, a vadászgörény,
a tarajos gőte és a húsevő növények mellett
az egyik legkedveltebb - háziállat.
A szülők nagy örömére megvan
az az előnye, hogy nem kell terráriumban
hanem lehet állatkertben tartani.
Épp ezért: nem piszkít a mosogatógép mellé,
nem szökik meg az ablakon keresztül,
és szerencsére az ülőgarnitúrát sem kell
foltjai formájához és színéhez igazítani.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.