találkoztam a 25 évvel későbbi magammal
kértem tőlem egy szál cigarettát
megjegyeztem fennhangon
hogy mindég a márkámat szívom
csak már a pirosat
adtam tűzet magamnak, mit
megköszöntem nekem
csak ne felejtsem el majd
hogy gyakrabban fürödjek
mégis, azt nem ártott megtudni
még nem végzünk egymással
ebben az évtizedben