Pontatlan
pontatlan öngyilkosságot csepegtettem ruhádra,
karjaim hosszasan véreztettem a hajadban
egy marionett-baba tanácsolta függőségem,
függőségem a csendes bizonytalansághoz
csontos fejeink közt kúszó gondolat lesz
lámpásunk a test hullámzó káoszában,
mert szálakon függ bizonytalan csendességed,
s vércsepp-pontok csepegnek meztelen szádra
hiába öltöztél te gyermeteg szörnyeteg
kettőnk közti véletlen tanácsnak,
ígérd meg nekem Éva ha rosszat teszel
szeretettel majd a halált neveled fel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.