Boldog Légy
Boldog Légy
Szerelem, e szó kinek mit jelent?
Érzem a szépségét, mit e szó jelent!
Benne van minden, mit ember átélhet,
Fájdalom, bűn, odaadás, élvezet!
Mit takar e szó, szerelem?
Mikor az ember átéli, megáll az értelem!
Nem tudom, mit tegyek,
Csak azt érzem, szeretem, szeretem!
Odaadnám érte az életem,
Csak élhessen ez a szerelem!
Szerelmem hiánya fáj, belém szúr,
Gyilkolja szívemet, hisz lelkem érte gyúl!
Mint az örökmécses lángja, mely soha ki nem alszik,
Szívem fájdalma is, a mennyekbe hangzik!
Segítségül hívom az összes isteneket,
Tartsa meg szívünkben, ezt a nagy szerelmet!
Mily csodálatos érzés, mikor megszűnik a fájdalom,
Újra átölelhet, sóvárgó két karom!
Hallgathatom újra szíved dobbanását,
Érezhetem megint vágyad lobbanását!
Öröm az nekem, ha újra velem vagy,
Érzem testedet, látom, hogy boldog vagy!
Odaadnám neked az egész világot,
Csak boldognak lássalak, mindig erre vágyom!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.