Rengetegszer
Az ég renget, szer, ami nyugtat,
A föld renget, szer, ami kétség,
A távolból felrebbenő színt
Festi testvérire a vérség.
Az úton rengeteg szerelem,
Félholt sápadtságra hajoltan,
Fény a szűzek ajkán hamvadó,
És legvégül teljesen holtan.
A tűz renget, szer, ami kétség,
A víz renget, szer, ami nyugtat,
A közelben hunyorogva mint
Vakok keressük önmagunkat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: -