Boldogságot Adhatok
Boldogságot adhatok
Álmodozva vágylak! Minden pillanatom a tied,
Midőn álmodozásomból kínzó vágyam kivet!
Rád gondolok! Alabástrom testedre,
Amint a csipkés fehérneműt levetve,
Nőiesen telt idomaid rám nevetnek!
Csodállak, nőiességed újabb vágy hullámát vetik belém,
Mozdulok, szinte önfeledten, indulnék feléd!
Ám látásod emléke, újabb gyönyört idéz fel bennem,
Látom, ahogy utolsó mozdulatodtól lágyan megremeg kebled,
Rajta a csodálatos bimbócskák, melyek felém hegyesednek!
Érzem őket, amint érintésemtől, kőkeménnyé válnak,
Ha ajkaimmal érintem őket, érzem rajtad remegését a vágynak!
Nem, nem tudok ellenállni soha, annak, aminek nem is akarok,
Örökké azt szeretném, hogy a karjaidban, maradok!
Ahol annyi boldogságot adhatok és kaphatok!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.