Kisértõ Lelkek
Kísértő Lelkek
Hogy mondjam el azt, amit nem lehet?
Miként fejezzem ki, szerelmes énemet?
Mivel mutassam ki, szerelmem teneked?
Hogyan adjam át, örökre lelkemet?
Leírom ezerszer, szeretlek, szeretlek!
Azt mondom, örökké, te kellesz énnekem!
Téged kívánlak, minden áldott percben,
Téged akarlak a földön és a mennyben!
Nem állhat utamban, senki hogy szeressek,
Boldogságom veled, örökre megleljem!
Lelkemet örökre neked odaadom,
Hiszen tied az, amíg meg nem halok!
Halálom után visszajár majd lelkem,
Kísért az, téged, örök szerelemmel!
Így maradunk együtt, örök szerelemben!
Halálunk után is, kísértő lelkünkben!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.