Veled
Sosem vártál rám
mégis nekem te voltál a minden.
Veled, csak veled
szebb lett volna minden napom,
bár sosem kérted.
Mégis szívem egy darabját neked adom.
Igaz összetört,
és összerakni már nem tudom!
Az éjben mindig veled,
csak veled álmodtam
és a fényben rólad ábrándoztam.
Mit sosem láttál,
Mi tele volt élettel
míg a remény elnem veszett,
és megnem ölte!
Sosem vártál rám,
mégis nekem te voltál a minden.
Veled, csak veled
szebb lett volna az életem
s bár sosem kérted
én mégis neked adom szívem!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Az élet dolgai!