színes ruhákról álmodom
mit minden mosópor tisztára mos
(a színem, a színem a biopon)
most
gyerek vagyok
rajtam az idő hagy nyomot
játszótérre bezárva
muszájból nem öröm játszani
eltöröm játékaim
a többi gyerek itt hagyott
egyedül nem öröm játszani
valamit rosszul csinálhatok
inkább most abba is hagyom