én csak egy rajongó
vagyok a kisszobából
kicsi ráccsal kancsal ággyal
meg nem szűnő álomzással
megéllek vagy feléllek
nekem se mindegy
a megállóban temérdek
fiúk zokognak
de addig én el nem érek
vedd lelkedbe ezt a kincset
meg ne szűnjön habzó
tüdődben
végtelenre nyitó kilincsek
csak hagyd oda, az ezerfalra
nekünk jó mi kis hulló tincsek