Amit magyarázni kell
Nem mond semmit sem
Vagy mindent mond
De semmit sem ér
?Lehet, hogy csak
Nem értjük meg
Hogy ki, mit beszél
Én rádbízom
Az életem
Az életedért
Tégy vele bármit
Átok vagy áldás
Van rajtunk
Az élet szép
Hallgasd, hogy hallgatok
Muzsikál az ajkunk
Sír a szó, a beszéd
Csönd légy ne kiáltás
Hogy meghalld, ha szólok
S ne magyarázd, csak érezd
A ki nem mondott
Mindenséget
Hogy szavak nélkül is
Megértsed
S megértsen