Csendnek kell lenni
/ Unokámnak/
Internettes Tündér Tini
Klikkel a világhálón
Csattogtatja holt szárnyait
Az égi hívószámon
Nincs távolság, mely legyőzné
Idő sem tartja fogva
Csillagporba hullnak szavak
S képek szét, atomokra
MSN-el ébred reggel
SMS-el alszik el
Álmában is IWIW-ezik
Csacsog, cseveg,csiripel
Fülébe zúg a nagy világ
A földrészek zenélnek
Futnak az éj leple alatt
A rejtélyes E-mailek
Varázsdallammal hívják fel
Az impulzus emberek
A szív szava, ha súg a száj
Memóriában berreg
S a gép válaszol villódzva
Ha beindul a robot
Internettes Tündér Tini
Ettől vagytok boldogok
Merülj önmagadba, s hallgass
Hogy megérts, hogy értsenek
Hogy tiszta maradjon a szó
Csendnek kell lenni,....csendnek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.