Ok és érv
Buja érvet az erkölcs-csősz sosem sző
A stílus avitt, a forma visszatetsző
A férfi s nő ringó testről alkudik
Önmagukra Blahától a körútig
Gyors üzletben az csak balga érv lehet:
"Te kívánsz engem most, én meg tégedet"
Heves lángoszlopot hányszor hazudtál
Világizzásról óh üres hamutál
Irigy az, vagy gyáva, aki elitél
Azaz....féligazság csak, hogy....."ki mint él"
A vad ösztönökre mégcsak akad ok
Érvnek kevés, hogy: "sok az utcasarok"
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.