Éjszakai Gondolatok
Éjszakai Gondolatok
Éjjel, ha felébredek,
Első gondolatom, te vagy nekem!
Még, szinte álmodom,
De mellettem, keres, két karom!
Sehol sem találva, felébredek,
Gondolataim, már ott vannak veled!
Már elkerül az álom,
Az éj sötétjében, tested, újra látom!
Végig gondolom, azt a csodás napot,
Mikor utoljára, átölelt karom!
Mikor égő csókod, érezte a szám,
Vágytól égő tested, odabújt hozzám!
Mikor ragyogni láttam szerető arcodat,
Hallottam, szerelmes szavakat, suttogó hangodat!
Testemen éreztem, vágytól izzó tested,
A vágy hullámaitól, remegő kebled!
Magam előtt látom, ívben hajló hátad,
Arcodra a gyönyör rózsái, találtak!
Kipirulva arcod, szemed csak úgy ragyog,
Abban a pillanatban, nagyon boldog vagyok!
Szeretnék átélni, sok ilyen szép napot,
Mikor szerelmedet, önfeledten adod!
Szerelmeddel adod, igéző testedet,
Szeremtől égő, jóságos szívedet!
Hogyan háláljam meg, ezt a boldogságot,
Melyre szívem, lelkem, oly rég óta vágyott?
Szerelmemet adom, mely bennem izzik,
Elkísér az téged, szerelmem a sírig!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.