Égõ parázs talpunk alatt
"Hol volt, hol nem volt"
Mint a mesében
Így kezdik majd az utódok
Mikor már nem leszünk
Legendás idők
Nagy tanúi
Kiket elringatott a föld
Ízlelő csendje
Egymásnak üzenünk
S hallgatunk majd mind itt
Regévé szelídült
Végtelen emberöltők
Halhatatlanok s halandók
Bölcsőtől a sírig
Nélkülük nincs múlt
Nélkülünk nincs holnap
Hordozzák a legendát
Az élők
Örök álmainkat meg
A holtak
Égő parázs talpunk alatt
Hogy tudjunk járni
S emlékezni
Egy keveske hit
Kell az embernek
A végső esélyre:
Létezni
Még a csillagokhoz ér
A "hol volt, hol nem volt"
Nagy Kaland
Mely apáról fiúra száll
Ma elmondom én
Holnap te meséld el
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.