Áruház
Hosszú sor kígyóz a pénztárnál,
a szem is belefárad nézni,
de ha zabálni akarsz,
akkor a sorod ki kell várni.
Először a húspulthoz megyek,
veszek valami bélszínt,
remélem nem romlott,
ha mégis, kipróbálom az új ízt.
Ezután következnek az
ínycsiklandó szagú sajtok,
az előttem válogató
kiscsaj fenekére hajtok.
Továbbmegyek, pia, alkohol
nem kell, inkább dzsúszt veszek,
jó az a csóró beleimbe,
maholnap még absztinens leszek.
Aztán legvégül egy kis cukorka,
rágó, csoki, meg egy rágógumi,
következő vasárnap is jövök,
mert bevásárolni egyáltalán nem uncsi.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Siker és díj