Litánia
A „nem lehet ezt is kibírni” fegyelme
Papírlevélként lóg csak egy papírlombról
Emlékezete papír: papírrozmaring
Nem jutott neki csak papírhatalomból
Papírmellkasán, papírgombbal, papíring
Papírszellemek, papíröllel idézték
A papírszínház színpadán, papírszínész
Úgy tekeredik rá a papírsötétség
Papírszívében csak papírálom tenyész
Szerelemben papírlobogás lehetett
Papírként sodorja csak el a papírkéj
Papírszemekkel bámul, papírfelleget
A papírkezek, papírgödörbe hányják
Elválik a papírnaptól a papíréj
Utána dobják papírlitániáját
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: Komor szentek (-, -)
Kiadó: -