Amikor elmentem mellettük
a falnak fordultam
és rájuk nyújtottam a nyelvem
Ilyenkor úgy éreztem magam
mint az exhibicionista
aki köpenyét kitárva
ijesztgeti a zsenge járókelőket
Én ugyan nem ijesztgettem senkit
de én is éreztem a kielégülést
ami hasonlóan perverz volt
mint lehetett valamikor az övé