Leporelló
Kinyitod, és becsukod. Mire újra kinyitod,
lehet, hogy teljesen más. Olyan, mint a
windows 98, elindítod, minden ok nélkül
leáll, kilépsz, restart, és hopp, már megy is.
Először nagymellű táncosnő a rúd körül,
aztán fejbelőtt turista az árkádok alatt,
majd orálszex premierben, és csak az
utolsó oldal üres, jól vigyázz, mit írsz ide.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Siker és díj