Elõbb-utóbb
Előbb-utóbb minden kilyukad
Most épp a mosógép folyik
A víz a résen átszivárog
Jön a szomszéd, ordítozik
A legnemesebb edzett acélt
Is ellepi a rozsda majd
Terjed a sok csúf rozsdafolt
Széthull a váz, és kész a baj
Selyemből, gyapjúból varrt ruhád
Szekrényben szétrágja a moly
Vagy az idő foga felőrli
Így vagy úgy, az is haldokol
Kihunyva töppedt fekete lyuk
Lesz az egyetlen csillagunk
Akkor minden megsemmisül majd
De most még jó, hogy itt vagyunk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.