tudod, már nem számít, hogy mikor a múltkor találkozni mentem veled
még a megállóban álló színes rasztalányt akartam elküldeni hozzád
gondolván, hogy ő is ugyanúgy jó lesz neked
és tudod, már az se számít, hogy mikor megláttalak ott a múltkor
akkor igazából nem is téged, hanem valaki más hűlt helyét
akinek még néha a mellemre képzeltem a kezét
nem fontos
mert most