Most az jó lenne
Most az nagyon jó lenne, hogy
nőt szerezzek valahogy,
de hát csak így magamban vagyok,
akkor hát magammal baszok
ki, és felhívok egy testes kurvát,
de mégsem, meggondoltam magam.
A szex egyedül nem is olyan rossz,
nem kell érte elmenni otthonról,
próbáld ki, és hamar rájössz,
úgyis te tudod a legtöbbet saját farkadról.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Siker és díj