Villamosmegállók
A filozófus utolsó szavai
voltak: Győztem az idő
felett., és meghalt.
*
Az Erzsébet-híd alatti parkolóban
egy óra száz forint. Éppen
ezért sokan szállnak itt meg.
*
A haladás folyadékkristályos
kijelzőkön és robot-szárnyakon
észrevétlen érkezik.
*
Két szemétgyűjtő közti ideális távolság
tíz lépés. Ennyi idő kell, hogy valaki
egyet szívjon a cigarettájából.
*
A parkok területét jótékonyan
megtoldják az ottfelejtett
kutyakakák.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Siker és díj