Kérés
Itt állok most mögötted,
bármire, akármire készen.
Ölelj, vagy ölj meg.
Az ajtót, drága, zárd be.
A lepedő vad hullámain
hányódj, vagy hányj le.
A levegő hogy remeg,
érezd, és ne szólj egy szót se, csak
dugulj el, s dugj meg.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Siker és díj