Marcangolnak a kínjaim most csak,
minden találkozáskor újra sokk vagy.
Ki kell magamból égetni téged,
hagyni, hogy széttépjen szenvedélyed.
Elhitetni magammal, hogy rossz vagy,
tépni, mit egy céda élet ott hagy.
Falaidat áttörik a fények.
A romok alá temetsz, még élek.