Te voltál a nap a kék ég tengerén.
Te voltál a csillag a sötét ég peremén.
Te voltál az álom szivem mélyén.
Veled hajóztam át a szerelem tengerén.
Szemedben láttam a csillagok fényét.
Ajkadon éreztem a boldogság izét.
De elhagytál és nincs más csak könny és bánat.
Szürke köd boritja el kicsiny szobámat.