Apám telefonált
Nem! Apám, te nem fogsz szóra bírni!
Éppen, hogy te nem.
A nevedet kellene elfelejtenem.
Nem érdekelnek a beleid, a gyomrod,
szétivott szíved, májad, veséd, sem az, hogy
hány dioptriás szemüveget viselsz.
Értsd meg, teszek én arra, hogy Minnesotában
az SZTK-t miképpen nevezik.
A néger haverod a Bob sem érdekel.
Sem a házad, kocsid vagy a kaliforniai milliomosokkal
megszökött kurva feleségeid sőt azok gyerekei sem.
Bánom is én mi volt, vagy lesz veled.
Kinevetlek mert te vagy az öregebb.
Huszonöt év után dörgölődznél?
Ugyan kihez, és minek?
Hogy hazajönnél?
Nálam neked nincs nem lesz haza.
Bűneid nem évülnek soha.
Hej, tata halj meg más nyakán,
az én lelkemen te ne akarjál
csak úgy hozomra száradozni!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.