Mennek az autobuszok
kis köveken nagy köveken
közeledik a közelítés
távolodik a távolítás
megdermednek a kacsák
nem úsznak többé a tóban
becsukódnak a liliomok
félrenéznek az összes optikák
tudom hogy nem vársz
a pályaudvar negatívját
kézbesítették csak
tévedésből nekem