Kissé fájdalmasra sikerült szerelmesvers
A hajnallal érkezem én is,
Szavaid ízét kóstolgatom,
Repülünk együtt az idővel,
Te vagy most minden gondolatom.
Ilyen az ember, esendő,
Keres, megtalál, elveszít.
Megpendíti azt a híres húrt,
Amit egyikünk néha túlfeszít.
De az eldöntött ellen lehet-e tenni?
Karmold belém, hogy te is tudod:
Te vagy az, akiért meghalni tudnék,
Érted születtem, érted vagyok.
Hangod most is hallom,
Bőröd illatát ezeréve érzem.
Nem, te nem vagy itt velem,
Magam ülök csak a sötétben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.