Sejtetõ való légy...
Úgy szeretlek látni,-oly tisztának Téged
Mint hegyek tömlöcébe zárt ércet
Mit kéregtesttel óvnak a századok
Ahogy világra gyúrt az őssejtnyi lét
Sok milliárdból egyetlen egyként
Önmagad ellen is örök lázadót
Sejtető való légy, ne talmi látszat
Holt ékszer dőre fénye,varázslat
Mely elfed hidegen,mint frissen hullt hó
Mit szívedbe zársz,attól leszel ember
Rejtett kincs éke ragyog legszebben
Vigaszt áraszt, mikor sírni volna jó
Légy szava a villámlásnak,ha ez kell
Csend légy, ima ,ha a szív vezekel
Elvetett mag másban,hogy megmaradjál
Higgy a benned égő tisztító láznak
Ha felemelnek,ha megaláznak
Hogy több légy vajúdva is önmagadnál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.