A szingularitáshoz
Mindennapi rohamunkat add meg nekünk ma
időörvényt minden újszülöttnek
maghasadást házilag
nem hiszek a szent elélvezés egyhangúságának
a felbomlók párhuzamosságának
szeressük egymást mert jobbat nem tudtunk kitalálni
de mondok valamit
emberek
ne reméljetek
ó ne még
építs házat
száríts ruhát
gyermekednek adj misebort, Nietzschet, Hrabalt
én feladtam kurvapecér mindenemet
hogy imádkozzak a hús csónakjaiban nyíló virágnak
hogy szakadna meg hogy ez ám az istenverte élet
tartsd meg minden pillangódat
mert közel a megroggyanás
egy lehetséges világ teljessége
és mi tagjai vagyunk személyes szeretetlenségünknek
de ne védj meg minket a kozmosztól
már ne
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.