Mit jelentesz nekem
Mit jelentesz nekem,
Hogy is mondjam el,
Hogy mondjak el valamit,
Mit szavakkal nem lehet ?!
Mert nem lehet azt kifejezni,
Amit irántad érzek,
Mert nem tudom jól elmondani,
Hogy nélküled nincs élet.
Hogy mit jelent a vándornak
A sápatag holdfény?
Kiutat a sötétségből,
Mit teremtett az éj.
Vagy mit jelenthet télen
a hóáztatta földnek,
ha a tavasz első sugarai
Odavetődnek?
Bárhogy is próbálom
Nem találok szavakat,
Mindaz, mi az élethez kell,
Nekem mindaz Te vagy!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.