Az élet
Ha a szemedben nézek, tudom az igazat,
Mindaz, mit ígértél, csak álom marad…
Még most is fáj, hogy akkor hittem neked,
Pedig te végig csak játszottál velem.
Elhitetted velem, hogy az élet szép,
S a fülembe súgtál ezer hamis mesét.
Azt hazudtad, hogy értem feladnál mindent,
S én bolond fejjel mindezt el is hittem.
De a csalódás megint keserű volt,
Szívembe a bánat vaskeze markolt,
Az édes álmot egy rémálom követte,
S kérdéseimre egy hang azt felelte:
„Ne sírj kislány, nem ér Ő könnyeket,
Ki veled ezt tette sosem szeretett,
Felejtsd hát a múltat, s gondolj a jövőre,
És keserű bánatod elmúlik örökre!”
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.