Régen
még tudtam valamit amit más nem
szerelem
Amit tudtam mára elfelejtettem
Régen élveztem reggel a torkom nem fájt
Régen fakadt belőlem vágy
Bíztam benned hogy örök leszel
hiszen
Régen volt még könnyem
Régen hittem kettőnkben
Régen hittem a jövőnkben
Régen
még tudtam valamit amit ma nem