Elhasználtam az utolsó tőled kapott zsebkendőt.
Telefújtam, látta is mögöttem a nő a mozgólépcsőn,
mennyire telelett.
Most a zsebemben szárad. Tiszta orral szagolom
az előttem ülő ember bűzét.
Nincs már új zsebkendőm tőled, csak saját,
ami kicsi és vékony és ha túl erősen fújod, átszakad.
Ágról szakadt egy alak és húz
még az is - a szag
a bőrt, orrom belső fala reped
bele. Náthám legyen tied.