Hitem íze keserû lett
Szavad adtad,hogy földön és égen
Védeni fogsz mindhalálig
Láng voltam a szád pergőtüzében
A vádtól, feloldozásig
Kínban, vérben még meg lettem volna
A bitófán is nélküled
De az kellett, ott állj mellém, hol a
Hitem íze keserű lett
Mikor Júdás-csók árult el, s átkok
Között hátba döftek tőrrel
A lélek halt meg bennem, s látod
A test begyógyult idővel
Megbocsátok s odavetem magam
A dögkeselyűk hadának
Mert bennem éget elpusztíthatatlan
Szépsége a rút halálnak
2006 03 30
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.