Gondolatok a szobámban
Milyen szívesen látnám a szemed,
Mikor kibontod s olvasod leveled,
Melyet a minap küldtem neked,
Mert a szívem kitárult neked.
***
Már minden mentésem hiába,
Már olvasol lelkem világába�,
Mert azt küldtem el én neked,
Mikor gondoltam, levelezek veled.
*
Oly csodálatosak a sorok válaszleveledben,
Ó mily boldogság fakad szívemben,
Olvasom kedvesem, leveled percente,
Ontod a csodás szavakat szívembe.
*
Nálad van a szívem elzárva mélyen,
Nagy könnyeid őrzik melegében,
Nincs nálad csodásabb teremtés
Nem tűnhet el arcunkról a nevetés.
*
Igaz, nagy gyöngyszemek, gyémántok,
Igen szép szemedbe, ha pillantok,
Illan a gond, helyette van örömöm,
Igen nagy boldogságba öltözöm.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.