Tépett ruháidat
Rajtam vasald ki
Tested lüktetőn
Horzsolja vérem
Étkeid ízével
Fürössz meg
Ha éhezni látsz
Térdre zuhant
Sistergő csendben
Korbácsolj fel
Sajgó szavaiddal
Kiálts ott is értem
Ahol hallgatok
S add át magad
A mindenségnek
Hogy zaklatott hittel
Végleg befogadjalak
Amikor kisiklanál
Üres tenyeremből