Ťlátogatóinkat kérjük hogy a menet
maradjon együtt szép libasorban
nagy óvatosan csínján lélegezzenek
hol a trónon brokáton ujjnyi por van
míg szobrainkon nézdelődve forognak
s diszlépcsőn tükörtermeken haladnak át
kéretik NEM-ELSZAGGATNI PÓKHÁLÓINKAT:
az tartja-tartogatja fenn a Palotátť