Kézmeleggel simogat
A jószagú reggel
Párnámon elnyúlnak
Fáradt angyalok
Aranyló fényrostok közt
Álom szőlővesszőn
Csillag- kristálygömbök
Mézízű gyögysorok
A testem beleborzong
Még a karod ringat
Krátered égető
Tüze zuhan rám
Űzik vad, lázas vérem
Új,rejtett pitvarok
Billentyű szonáták
Át az éjszakán
Ablakomon riadót
Ver, ébreszt a város
Az éj kelyhe véges
Csak a vágy örök
Magamra öltöm a nap
Párolgó testszagát
S indulok!Alattam
A föld dübörög!