Maradj a földön
Ne öld meg a madarakat! Látod?
Világot épít ég, és föld között
Mit ér,ha végtelen óceánok
Sziklákra vetett árját üldözöd?
Engedd repülni vad, szárnyas hadát
Gúzsbafont lelkednek, s szabad leszel
Repülni nem tudsz úgy, mint a madár
Csak osztozhatsz a húlló porszemen
Ne bándd,ha vágyaid elragadnak
Ha azt teszed, mi javadra válik
Új csodákra lelsz új virradattal
Mindennap bölcsődtől a halálig
Maradj a Földön!Teremtett Ember!
S hatalmasabb leszel mindeneknél
Szelídítsd gyenge önmagadhoz a
Galaxisokat, hogy erős legyél
2006 02 22
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.